رله پاور امرون 24 ولت 25 آمپر 10 پایه OMRON G7J-4A-P

رله پاور امرون 24 ولت 25 آمپر 10 پایه OMRON G7J-4A-P
رله پاور عمدتا جهت سوئیچ کردن جریان های بالای 3 آمپر و مدار هایی که نیاز به آمپر بالا دارند مورد استفاده قرار میگیرد. در این مدل از رله ها کارخانه های سازنده فاصله عایق را بین کنتاکت های سیم پیچ افزایش داده اند  تا برای استفاده آمپر های بالا قابل استفاده باشد. اکثر رله های پاور دارای سوکت میباشند که به راحتی بعد از خراب شدن رله قابل تعویض است. رله های پاور برند امرون (OMRON) و برند فیندر (FINDER) به خاطر کلاس کاری بالایی که در تولید دارند به صورت نصب روی سوکت قابل ارایه هستند.
ادامه مطلب

تایمر تابلویی زیمنس siemens Timing relay3RP1574-1NP30

تایمر تابلویی زیمنس siemens Timing relay3RP1574-1NP30
تایمر تابلویی زیمنس siemens 3RP1574-1NP30   Timing relay, electronic Phased-out product !!! For further information, please contact our sales department with star-delta (wye-delta) function 1 NO contact, delayed 1 NO contact, instantaneous 1 time range 1...20 s 24 V AC/DC and 200...240 V AC at 50/60 Hz AC screw terminal   تایمر تابلویی زیمنس یکی از تجهیزات برقی پیشرفته است که برای کنترل زمان و عملکرد در سیستم‌های برقی استفاده می‌شود. …
ادامه مطلب

رله حفاظت موتور زیمنس Reyrolle 5-Reyrolle 7SR110

رله حفاظت موتور زیمنس Reyrolle 5-Reyrolle 7SR110
این سری از رله های صنعتی، سری جدید رله حفاظتی با فناوری پلاگین (Plug in) برای ادغام آسان با سایر تجهیزات در شبکه های توزیع استفاده می شوند. با رله حفاظت موتور Reyrolle 5 می توانید با اطمینان از شبکه ها محافظت کنید زیرا با ارتباطات اترنت و استاندارد IEC61850 به عنوان یک امنیت سایبری استاندارد و پیشرفته، طراحی و ساخته شده است. همچنین این رله با داشتن دکمه های لمسی و LED های قابل برنامه ریزی یک محصول کاربر پسند بوده و تعمیر و نگهداری آن نیز آسان می باشد.
ادامه مطلب

رگولاتور بانک خازنی 12 پله، اسپانیایی RTR مدل PR12D فوق حرفه ای

رگولاتور بانک خازنی 12 پله، اسپانیایی RTR مدل PR12D فوق حرفه ای
رگولاتور بانک خازنی مغز متفکر یک بانکی خازنی در سیستم برق صنعتی می باشد. این رله الکترونیکی و میکروپروسسوری تصمیم می گیرد چه زمانی کدام پله به مدار وصل شده و کدام پله از مدار قطع شود. این رله با اندازه گیری ضریب توان شبکه و مقایسه آن با ضریب توان هدف، تصمیم می گیرد چند پله در مدار قرار بگیرد.
ادامه مطلب

آشنایی با تابلو برق روشنایی

آشنایی با تابلو برق روشنایی
تابلو برق روشنایی, محفظه ای برای تجهیزات مربوط به توزیع برق, بین مدارهای الکتریکی روشنایی با امکان قطع و وصل و حفاظت از آن ها می باشد. تابلو برق های روشنایی این امکان را فراهم می سازند که تمام محل های قطع و وصل مدارهای روشنایی در محل تابلو قرار گیرند. قطع و وصل مدارهای روشنایی در این تابلوها توسط کلیدهای گردان صفر و یک و یا کنتاکتور انجام می شود. با استفاده از کلید گردان و یا کنتاکتور امکان قطع و وصل مدارهای روشنایی با جریان بیش از 10A میسر خواهد شد. تابلو برق روشنایی برای مدارهای روشنایی استادیوم یا سالن های ورزشی , فضاهای کارگاهی و یا سالن های سینما استفاده می شود.
ادامه مطلب

تابلو برق صنعتی را بیشتر بشناسیم

تابلو برق صنعتی را بیشتر بشناسیم
تابلو برق صنعتی فضایی است که تجهیزات برقی در آن نصب می‌شود. این تابلو برق لزوماً فلزی نیست و جنس غیرفلزی آن هم وجود دارد. همان طور که گفته شد درون تابلو برق تجهیزات مختلفی وجود دارد که این تجهیزات با توجه به هدفی که تابلو برق برای آن طراحی شده است، متفاوت هستند. به بیان بهتر هر یک از تجهیزات استفاده شده درون تابلو برق نقش و کارکرد خاصی دارند که به همان منظور در تابلوبرق استفاده می‌شوند.  انواع تابلو برق از نظر ولتاژ عبارت‌اند از: تابلو برق فشار ضعیف، تابلو برق فشار متوسط و تابلو برق فشار قوی. علاوه بر تقسیم بندی تابلوبرق بر اساس ولتاژ، تابلو برق صنعتی بر اساس ساختمان بندی نیز تقسیم می‌شود.
ادامه مطلب

همه چیز در مورد تابلو برق آتش نشانی

همه چیز در مورد تابلو برق آتش نشانی
تابلو برق آتش نشانی، تابلوهای کنترل موتور در بوستر پمپ آتش نشانی هستند. بوستر پمپ به دستگاهی گفته می شود که در آن دو یا چند پمپ به صورت موازی به یکدیگر وصل شده‌اند. هدف از این اتصال بین دو یا چند پمپ این است که دبی مورد نیاز را با صرف کمترین انرژی و به دست آوردن بیشترین راندمان تامین کنند. برای کنترل این دستگاه از تابلو برق استفاده می شود. کارکرد تابلو برق بوستر پمپ آتش نشانی ایجاد هماهنگی بین سیستم الکتریکی و مکانیکی است.
ادامه مطلب

در مورد سیم کشی ساختمان تجاری، مسکونی و اداری بیشتر بدانیم

در مورد سیم کشی ساختمان تجاری، مسکونی و اداری بیشتر بدانیم
سیم کشی برق، جزئی حیاتی از ساختمان های مختلف تجاری، اداری و مسکونی است که بدون آن امکان فعالیت بهینه در این ساختمان ها نیست. این عملیات پیچیده و هنرمندانه، نه تنها برای اطمینان از برق رسانی به تمام قسمت های ساختمان، بلکه برای ایجاد یک محیط امن و عملکرد صحیح اساسی است.
ادامه مطلب

کنترل فاز چیست؟

کنترل فاز چیست؟
کنترل فاز یکی از تجهیزات مورد استفاده در تابلو برق بوده که از آسیب دیدن تجهیزات برقی و حفاظت از جان افراد مورد استفاده قرار می گیرد. تغییر ولتاژ باعث بالا رفتن دمای تجهیز، سوختن فیوز، داشتن اضافه بار و به وجود آمدن شرایط حساس می شود. رله کنترل فاز به عنوان یک تجهیز کنترلی ساده در انواع مختلفی طراحی و روانه بازار شده است و به دلیل نصب ساده و منطبق بودن با کاربرد های سه فاز به عنوان یک جز اصلی در تابلو برق محسوب می شود.
ادامه مطلب

بی متال یا رله حرارتی چه نقشی دارد؟

بی متال یا رله حرارتی چه نقشی دارد؟
برای حفاظت از موتورهای الکتریکی در مقابل اضافه بار از رله های حرارتی (بی متال) استفاده می شود. اساس کار این رله ها بر پایه اختلاف ضریب انبساط طولی دو فلز به کار رفته است. بر اثر عبور جریان از بی متال ،دو فلز گرم می شوند و طول آنها افزایش می یا بد. از آن جایی که ضریب انبساط طولی یکی از فلزات بیشتر از دیگری است. دو فلز با هم به سمت فلزی که ضریب انبساط طولی کمتری دارد خم می شود. در نتیجه مسیر عبور جریان کنتاکتها باز و مدار قطع می شود.
ادامه مطلب

جستجو در مقالات

اخرین نوشته‌ها